Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Vidék képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Vidék - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Vidék
Keresés
Találatok száma - 17 db
Ádám Egészségház

Ádám Egészségház

Az üzemorvos tevékenységi körbe tartozik a munkakörnyezet okozta és a munkavégzésből származó megterhelések kivizsgálása, a munkahelyi káros tényezők felkutatása, a folyamatos ellenőrzés, és a munkát végző személyek munkaköri egészségi alkalmasságának megállapítása és ellenőrzése. Az üzemorvos szakorvos feladatai 1. Munkaköri alkalmassági vizsgálatok végzése a dolgozók belépésekor, munkaköri változás esetében, távozó dolgozók egészségügyi állapotának rögzítése a későbbi reklamációk elkerülése érdekében 2. Foglalkozási betegségek kivizsgálása, okok, összefüggések keresése 3. Tanácsadás: védőfelszerelésekkel, munkakörülményekkel kapcsolatban, veszélyforrások feltárása 4. Biológiai monitorozás 5. Targoncavezetői, gépjárművezetői engedélyek, egészségügyi könyvek érvényesítése 7. Védőoltások beadása További feladatai: ? részt vesz a berendezések és gépek munkavédelmi üzembe helyezésén ? egyéni védőeszközök, munkaeszközök, technológia berendezések rendeltetésszerű alkalmazása során a veszélyek kiszűrése ? részt vesz a munkahelyi kockázatértékelés elvégzésében, felülvizsgálatban ? elvégzi a megelőzési stratégia munkaegészségügyi tartalmának kialakítását

Ao Tori Kft.

Ao Tori Kft.

Cégünk 1995 óta működik, és kezdetben csak foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtottunk. Megtanultunk amerikaiakkal gondolkodni, németekkel dolgozni, japánokkal szót érteni, azaz sok jó nemzetközi tapasztalatot szereztünk. Általuk megismertük sok ország egészségügyi rendszerét, és ezeket ma már mi tanítjuk a többi kelet-európai országnak. Tudjuk mi a minőségbiztosítási audit, és ma már mi auditálunk sok országban. Igazodtunk az igényekhez: ergonómiai tapasztalatokat szereztünk, és ma már aktívan részt veszünk felmérésekben, tanácsadásban. Mentálhigiénés szakemberünk segélyszolgálatot biztosít, illetve segítő beszélgetésekre fogadja a rászorultakat. Részt veszünk az országos dohányzás leszoktatási programban, és e 'hálátlan', nehéz feladatot sikerként éljük meg, hisz már több tíz embert segítettünk a gyötrelmes absztinenciához. Minden foglalkozás-egészségügyi szakemberünk belgyógyászati szakvizsgával is rendelkezik, így igény szerint betegrendelésünk is van, nem kis örömére a munkáltatónak, hisz a táppénzes napok száma érezhetően csökkent. Az évek során szűrések egész sorát végeztük el (choleszterin, méhnyak rák, nőgyógyászati, csontsűrűség, prosztata rák, allergia, érbetegségek stb.) Partnereink megrendelésére egészségfelmérést (manager szűrés) szervezünk és végzünk.

Dr. Borbáth Györgyi

Dr. Borbáth Györgyi

Egyéni vagy társas vállalkozások keretén belül foglalkoztatott dolgozók egészségügyi szűrése és munkaköri alkalmassági vizsgálata.Gépjármű vezetői 1. és 2. csoportú alkalmassági vizsgálat.Könnyű- és nehéz gépkezelői alkalmassági vizsgálat.Kedvtelési és hivatásos hajós alkalmassági vizsgálat.Általános belgyógyászati magánrendelés, kiemelten szív-, érrendszeri betegek, elhízottak, cukorbetegek gondozása.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Dr. Dienes Csaba

Dr. Dienes Csaba

zt gondolja, az Ön cégének nem kell foglalkozás-egészségügyi ellátást (üzemorvost) biztosítania? Téved! A törvény hatálya kiterjed minden szervezett munkavégzésre, függetlenül attól, hogy az milyen szervezeti vagy tulajdoni formában történik. Önnek is ez a véleménye: Veszélytelen technológiát alkalmazunk, vagy olyan tevékenységet végzünk, ami nem okozhat egészségkárosodást? Dolgozóink fiatalok és egészségesek, ugyan mi bajuk eshet? A munkáltató előírt feladatainak ellátásához valamennyi munkavállalójára kiterjedően foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást köteles biztosítani. Bízza ezek megítélését szakemberre!

Egészségért Bt.

Egészségért Bt.

Az Egészségért Bt.-t, melynek tulajdonosai dr.Kemény János ügyvezető, dr.Palaczk Ilona és dr. Kemény Ildikó, 1991-ben jegyezte be a Fejér megyei cégbíróság. A családi vállalkozásunk kezdetben üzemorvosi tevékenységre, belgyógyászati és gyermekgyógyászati magángyakorlatra, akupunktúrás és lágylézeres kezelésre kapta meg az engedélyt. 1994-ben, a háziorvosi privatizáció idején a gyermek és felnőtt háziorvosi szolgáltatást is társaságunk tevékenységi körébe vontuk. 1995 márciusában megvásároltuk a Fogtechnikai Vállalat épületét amit családias hangulatú rendelővé alakítottunk át. A saját rendelő lehetővé tette, hogy tevékenységi körünket kibővítsük, és minden tevékenységünket immár egy helyen végezzük. Ekkor indítottuk el menedzserszűrő (egészségszint-felmérő) szolgáltatásunkat is. 1998 áprilisában befejeződött rendelőnk bővítése, mostanra már ötszáz négyzetméteren, két szinten folynak a rendelések.

Endoscopia

Endoscopia

Foglalkozás-egészségügyi orvos, Munka egészségügyi orvos, Üzemorvostan szakorvos, Üzemorvos Cégek részére foglalkozás-egészségügyi vizsgálat!Az árak a foglalkozás egészségügyi csoporttól és az összlétszámtól függenek. Úrvezetői és hivatásos vezetői engedély- engedélyek / jogosítvány/ felülvizsgálata és hosszabbítása. Ezen vizsgálatok-engedélyek díja egységesen 10.000Ft. Nehézgépkezelői, targoncavezetői, láncfűrészkezelői engedélyek díja egységesen: 6.000 Ft.

Foglalkozás egészségügy - Eger

Foglalkozás egészségügy - Eger

Egerben rendelőnkben várjuk belgyógyászati, belgyógyász üzemorvos, foglalkozás-egészségügyi rendeléseinkre. A foglalkozás egészségügyi törvény alapján kötelező a munkahelyi- foglalkozás egészségügyi ellátás igénybevétele. Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalkozás egészségügy Pécs

Foglalkozás egészségügy Pécs

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Dékáni vezetése az év elején határozta el, hogy az Oktatókórházi szerződéseket felülvizsgálja, és újraírja. Ennek aktualitását elsősorban az adta, hogy jó nemzetközi hírnévnek örvendő orvosi diplománk elfogadásának minőségbiztosítását egyre szigorúbban megkövetelik. Ennek voltak következményei a nemrég mind az oktatók, mind a hallgatók körében élénk visszhangot kiváltó intézkedések. Ennek keretében aktualizáltuk évtizedek óta jól működő oktatókórházi kapcsolatainkat is. Ez annál is aktuálisabbnak tűnt, mert a legutolsó Oktatókórházi megállapodásokat (Szekszárd, Kaposvár, Zalaegerszeg, Szombathely) éppen harminc évvel ezelőtt 1982 szeptemberében írta alá a POTE akkori Rektora Dr. Flerkó Béla egyetemi tanár.

Kaposi Mór Oktató Kórház

Kaposi Mór Oktató Kórház

A szakrendelés vizsgálataira az alábbi esetekben kerülhet sor: - Munkanélküliek esetében csak beutalóval a Munkaügyi Központ javaslatára - A másodfokú vizsgálatok szintén beutaló kötelesek - A hivatásos jogosítvány érvényesítése csak azok esetében, akiknek nincs az alapellátásban üzemorvosuk - A Somogy megyében munkát vállaló vállalkozó orvosok 62. életévük betöltéséig kétévente, azt követően évente kötelesek alkalmassági vizsgálaton, ezen a szakrendelésen megjelenni - A felsőoktatási intézmények - beutalóval, térítésmentesen - igénybe vehetik a szakrendelés szolgáltatásait hallgatóik tanulmányainak megkezdése előtti alkalmasság megállapítása céljából.

Hirdetés
Kardirex Foglalkozás egészségügyi Központ

Kardirex Foglalkozás egészségügyi Központ

A Kardirex Foglalkozás-Egészségügyi Központ vállalja, hogy foglalkozás-egészségügyi- és munkahigiénés szakorvosaival, munkavédelmi szakembereivel a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. tv., a kémiai biztonságról szóló 2000. évi XXV. tv., és az ezen törvények végrehajtására kiadott hatályos rendeletek szerint a munkavállalók egészségét és biztonságát érintő veszélyek felmérését, a kockázatok munkabiztonsági és munka egészségügyi értékelését elvégzi, valamint javaslatot tesz a kockázatot csökkentő intézkedésekre. A Kardirex Csoporton belül az Endorex Kft végzi a kockázatértékelési feladatokat. A Kardirex foglalkozás-egészségügyi szakorvosaival, munka higiénás és munkavédelmi szakembereivel vállalja a jogszabályokban előírt munkabiztonsági és munka egészségügyi szakfeladat elvégzését, a teljes munkahelyi kockázatbecslést és kockázatértékelést és a hatályos rendeleteknek, hatósági elvárásoknak megfelelő dokumentálását.

LaserDerm

LaserDerm

A foglalkozás-egészségügy vizsgálat helye Mind a munkavállalók, mind a munkaadók részére állandó problémát okoz a kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton való megjelenés. Ennek kiküszöbölésére olyan mobil vizsgáló berendezésekkel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a megrendelő telephelyén, a kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzését. Természetesen a telephelyen történő vizsgálat lehetősége csak a megfelelően elkülönített, engedélyezett helység biztosításával lehetséges. Abban az esetben, ha erre nincs lehetőség, vagy a munkáltató inkább a telephelyen kívüli vizsgálatokat igényli, lehetőség van az alkalmassági vizsgálatokat, a hatályos jogszabályoknak megfelelő felszereltséggel rendelkező orvosi rendelőnkben is elvégezni. Mit tartalmaz a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat? A foglalkozás-egészségügy alapszolgálat tevékenysége a munkáltató által üzemeltetett munkahely tartalmi és helyi ismeretében az ott dolgozók A-B-C-D foglalkozás-egészségügyi osztályba sorolásával indul. Ezt követi a munkavállalók munka-alkalmassági vizsgálata, melynek célja annak eldöntése, hogy az illető alkalmas-e az adott munkakör betöltésére, ill. folytatására.

Medibit

Medibit

Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatások és szakrendelési tevékenység köre: a dolgozók munkaköri alkalmasságának - előzetes és időszakos- orvosi vizsgálata és véleményezése, elbírálása, a munka és munkakörnyezet rizikótényezőinek feltárása, ezzel kapcsolatos szaktanácsadás a foglalkozással összefüggő megbetegedések megelőzése (szűrése), gondozása, közegészségügyi veszélyeztetés kockázatával járó munkakörben (pl. élelmezésben) foglalkoztatottak vizsgálata, hivatásos gépjárművezetői és lőfegyvertartási alkalmasság orvosi elbírálása (a mindenkori érvényes jogszabályi díjazás ellenében) megváltozott munkaképességű dolgozók rehabilitációjában történő közreműködés, közreműködik a munkahelyi elsősegélynyújtás oktatásában, megszervezésében és az elsősegélynyújtók irányításában, ellenőrzésében, rendszeresen ellenőrzi az üzem szociális létesítményeit és a munkahelyi étkeztetést, tervezési és munkaszervezési szaktanácsadás, új anyagok, technológiák, munkafolyamatok előzetes munkaegészségügyi véleményezése, a munka és a munkakörnyezet dolgozóhoz történő adaptálása érdekében ergonómiai tanácsadás, fokozottan balesetveszélyes munkahelyen vagy munkakörben szakmunkástanulók és szakmai (át-) képzésre jelentkezők előzetes, alkalmassági vizsgálata, elbírálása, külföldön munkát vállalók alkalmasságának véleményezése és igazolása.

Multi-Maker Kft.

Multi-Maker Kft.

Üdvözöljük Önt a Multi-Marker Kft. honlapján. Cégünk fő tevékenységéhez a foglalkozás-egészségügyi (avagy üzemorvosi) szolgáltatás tartozik, melyet több mint 300 vállalkozás felé végzünk Budapest egész területén és környékén, de vállaljuk hogy üzletláncolat, vidéki telephelyek, fiókok, kihelyezett részlegek orvosi ellátását is megszervezzük, megfelelő képesítésű kollégákkal alvállalkozói szerződést kötünk a folyamatos ellátás biztosítása érdekében. Kiemelnénk, hogy szolgáltatásunkat már 3 fős létszámtól az ügyfeleink telephelyein helyben végezzük, evvel a lehető legkedvezőbbé és kényelmessé téve azt nekik! Kívánságra referenciákkal szívesen állunk rendelkezésre. Állandó további kedvezményeink: a legalacsonyabb munkaköri besoroláshoz tartozó díjtételt alkalmazzuk minden új partnerünknél! Ajánlás esetén minimum 20% díjmérséklést kínálunk! De bizonyos létszám felett lehetőség van átalánydíjas szerződéskeretre is, illetve részletfizetésre! Kérjen ajánlatot MOST vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Multi-Med Team Kft.

Multi-Med Team Kft.

A Multi-Med Team Orvosi-Egészségügyi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alapult foglalkozás-egészségügyi alapellátás szolgáltatása céljából. Az üzemorvosi szolgáltatást partnereink telephelyén, illetve jól felszerelt rendelőinkben nyújtjuk. Az üzemorvosi szolgáltatást partnereink telephelyén, illetve jól felszerelt rendelőinkben nyújtjuk. Az üzemorvosi szolgáltatáson kívül vállaljuk cégek teljeskörű szemészeti szakvizsgálatának lebonyolítását, otthoni szakápolást, arteriográf vizsgálatok elvégzését, kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó képzések megszervezését és lebonyolítását. Tevékenységi körünk folyamatosan bővül, így igazodva partnereink változó igényeihez. Célunk, hogy partnereinknek olyan személyreszabott szolgáltatást nyújtsunk, mely a lehető legkevésbé terheli munkatársaik idejét.

SuliMed

SuliMed

A szolgálat tevékenységi körébe tartozik a gyermekek, tanulók egészségi állapotának szűrése, követése, alkalmassági vizsgálatok elvégzése, közegészségügyi és járványügyi feladatok ellátása, az elsősegélynyújtás, részvétel a nevelési-oktatási intézmények egészségnevelő tevékenységében valamint környezet egészségügyi feladatok megoldása. Részletesen: - a tanulók orvosi, és védőnői vizsgálata és a fokozott ellenőrzésre szorultak gondozásba vétele, - védőoltások beadása, - pályaalkalmassági és szakmai alkalmassági vizsgálatok, - testnevelési csoportbeosztás elkészítése, - sporttal kapcsolatos iskola-egészségügyi teendők ellátása, - üdülés, táborozás előtti orvosi vizsgálatok, - ambuláns betegellátás az iskolaorvosi rendelőben, - részvétel az iskolai egészséges életmódra nevelésben, - tisztasági vizsgálat.

Tolna Megyei Balassa János Kórház

Tolna Megyei Balassa János Kórház

A honlapunk elindításával és működtetésével az a célunk, hogy - felhasználva a legkorszerűbb információtechnológiai eszközöket - közvetlenül tájékoztassuk a lakosságot és a háziorvosokat az őket érintő kórházi hírekről, eseményekről, rendezvényekről, bemutathassuk az egyes osztályok, szakrendelések fő tevékenységeit és működési rendjét, valamint lehetőséget adjunk az előjegyzéses háziorvosi beutalásra. Regisztrált bejelentkezés esetén a kedves látogatónak módjában áll hozzászólni különböző témákban elindított elektronikus vitafórumokhoz. Saját fejlesztésű szolgáltatásunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük, s ehhez várjuk az Ön észrevételeit, javaslatait is.

Vis csoport, a Vis Vitalis2000 Bt

Vis csoport, a Vis Vitalis2000 Bt

Tisztelt látogató Szeretettel köszöntjük a Vis csoport, a Vis Vitalis2000 Bt, valamint a Vis Laboris Kft. honlapján Szeretnénk önöknek bemutatkozni, bemutatni a foglalkozás-egészségügyi tevékenységünket, ellátni hasznos információval szerződött és leendő cégeinket, valamint a közös tevékenységhez szükséges nyomtatványokat letölthetővé tenni. Jó böngészést!

Tuti menü