Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Orvosi műszerek képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Orvosi műszerek - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Orvosi műszerek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alpha-Stim? - depresszió gyógyítása

Alpha-Stim? - depresszió gyógyítása

Kezelje pánikbetegségét, depresszióját és szorongását kockázatmentes mikroáramos terápiával! Alternatívát jelent a hagyományos kezelésekre, mellékhatások nélkül. Az Alpha-Stim? az idegrendszer finomhangolásával segíti az ingerületátvivő anyagot termelődését, mely központi szerepet játszik a depresszió és a szorongás kezelésében, a pánikbetegség kezeléséről nem is beszélve. Könnyel elsajátítható módszer, melyet otthonában is alkalmazhat. Referenciáink tanúskodnak a módszer eredményességéről! Intsen búcsút a neurotikus és hangulatzavaroknak az Alpha-Stim?-mel.

Babosi orvosi műszerek

Babosi orvosi műszerek

Cégem orvosi műszereket forgalmaz, elsősorban kardiológiai, nőgyógyászati, urológiai és fül-orr-gégészeti termékeket. Kérem, tekintse meg a kínálatot, melyet a fenti menüsorból ér el. Ha érdeklik a piac hírei, akkor közösségi oldalaink valamelyikéhez csatlakozzon! A Babosi Mérnökiroda Kft. orvosi műszerek forgalmazásával és fejlesztésével foglalkozik 2002 óta. Elsősorban nőgyógyászati, kardiológiai és fül-orr-gégészeti termékek találhatók a palettánkon. A F.O.G. kezelőegységeket gyártó olasz EUROCLINIC srl., a lengyel PZO és a német Leisegang kolposzkópjainak magyarországi forgalmazói vagyunk, áraink azonosak. Nőgyógyászati vizsgálószékeinket Csehországból, Lengyelországból, Törökországból és Németországból szállítjuk. Termékeink 99%-át közvetlenül a gyártóktól szállítjuk, amivel kedvező árakat és közvetlen szervizhátteret tudunk biztosítani.

Med store

Med store

Cégünk, az Apex Média Kft. megalakulása óta aktív partnere a praktizáló orvosoknak, fogorvosoknak, orvos és fogorvostan hallgatóknak, egészségügyi intézményeknek. Az Apex Média Kft. által üzemeltetett webáruház célja, hogy Ön minél kedvezőbb áron, gyorsan juthasson hozzá a munkája során használt fogyóanyagokhoz. Az egészségügyben dolgozók mindennapjait szeretnénk könnyebbé és kényelmesebbé tenni szolgáltatásunkkal. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal szeretnénk olyan termékpalettát kialakítani, melyből könnyedén megtalálhatja bárki a neki megfelelő termékeket. Nemcsak a termékpalettánk, hanem a logisztikánk kialakítása során is figyelembe vettük a vevői igényeket és ennek megfelelően mindenkihez a neki megfelelő időben juttatjuk el termékeinket. Ezen túlmenően kialakítottunk egy olyan webáruházat melyben mindenki a neki tetsző időben érheti el cégünket és rendelheti meg a szükséges termékeket. Egyre több egészségügyi intézményt és rendelőt látunk el teljes körűen, mivel ebben az esetben Önök nagyon sok beszerzéssel kapcsolatos munkát és pénzt takarítanak meg. Számos termékünk minősége és ára egyedülálló a piacon.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Orvosi műszer webáruház

Orvosi műszer webáruház

A kínálatunkban megtalálható gyári, új, 'demo' (kiállítási), használt valamint felújított készülék, orvosi műszer. A felsorolt készülékek döntő többsége európai raktárbázisból közvetlen szerezzük be a a cégünk által Magyarországon képviselt cégektől, melyekkel együttműködési szerződésekkel dolgozunk együtt. A forgalmazott készülékek egy része megtekinthető bemutató termünkben. Teljes körű szervizhátteret biztosítunk a készülékeinkre garanciaidő alatt és után egyaránt. Szerviz szakembereink rendelkeznek a megfelelő képesítéssel, szakértelemmel és a javításokhoz szükséges valamennyi alkatrésszel.

Sonoscape

Sonoscape

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Neve 20 éves fennállása óta egybeforrt a megbízható termékek fogalmával, az orvosi műszer kereskedelem magyar piacán. Minőséget forgalmaznak, a Sonoscape eszközök pedig megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Jól működő, megbízható ultrahang és EKG készülékekről van szó, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, de magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Tuti menü