Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Orvosi munkaruha képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Orvosi munkaruha - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Orvosi munkaruha
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dokiruha

Dokiruha

Budapesti székhellyel működő társaságunk több mint 10 éve készíti igényes anyag összetételű és fazonú munkaruháit. A kiváló minőséget vásárlóink megelégedettsége és rendszeres rendelései is tükrözik. Cégünk magas fokú minőségi elvárások alapján dolgozik. Vállalati célunk, hogy a munkahelyeket kulturált, igényes és divatos formavilágú munkaruhákkal lássuk el. A fogyasztói visszajelzések mind azt tükrözik, hogy az intézmények dolgozói igénylik az elegáns szabásvonalú munkaruhákat és örömmel hordják modelljeinket. Mára már hálózatunk az ország nagy részét lefedi. Üzleteink megtalálhatók Sopronban, Szegeden, Miskolcon, Székesfehérváron, Pápán és Gyulán. Itt kész modelljeink azonnal megvásárolhatók. Nagyobb rendelés esetén raktárkészletünk a rövid határidős kiszolgálást is biztosítja. Győződjön meg Ön is termékeink minőségéről és reméljük, hogy megelégedettséggel fogja viselni munkaruháinkat.

Eldan orvosi ruhák

Eldan orvosi ruhák

Vállalatunk, az Eldan, örömmel mutatja be Önnek új katalógusát. Az új stílusok és színek bevezetése cégünk számára hagyománnyá vált. Reméljük, hogy az új modelljeink és a széles színválaszték elnyeri tetszését. Eddigi mottónkat, mely szerint Stílusosan és kényelmesen a munkahelyünkön is', új ötlettel egészítettük ki: Vigyünk színt a munkánkba Az Eldan márka elsősorban kiváló minőséget jelent. A mi márkajelünkel ellátott exkluzív munkaruházat esetén biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű terméket választotta. Erre az ISO 9001-2008 minőségbiztosítási rendszer is garancia. A W-Star Egészségügyi Eszközök nevezetű cég az egészségügyben szükséges kellékek, eszközök forgalmazásával foglalkozik. Stabil helyet foglal el a szlovák piacon. Az egész piacot ellátja és ügyfelei igénye alapján folyamatosan bővíti kínálatát. Érdeklődése esetén a rendelőjébe szállítjuk termékeinket, hogy azokat felpróbálhassa. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is egyike lesz elégedett ügyfeleinknek!

Koza orvosi munkaruházat

Koza orvosi munkaruházat

A ruhaiparban fontos a folyamatos megújulás. Vevőink jogos elvárása az egyre újabb és csinosabb modellek iránt, számunkra természetes. Meggyőződésünk, hogy a munkaruházatban is lehet trendi-nek lenni, csakúgy mint az utcai divatban. Ezért cégünk saját tervező csoportja folyamatosan azon dolgozik, hogy új, illetve tökéletesített szabásminták kerüljenek a munkaasztalra. Egyes népszerű modelleket többféle változatban is kínálunk vevőinknek. Így évről évre bővül a kollekciónk, mely mára 100-nál is több modellt tartalmaz. Nálunk lehetőség van hozott ruháról szabásmintát készíttetni vagy egyedi, kívánság szerint alakított ruhát rendelni.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Orvosoknak munkaruha

Orvosoknak munkaruha

Első osztályú, EU szabvány anyagból készült egyedi, különleges modelleinket sokan választották már. Férfi és női, hosszú- és rövid ujjú felsőruházat, nadrágok, szoknyák. Személyesen is találkozhat velünk és termékeinkkel az aktuális konferenciákon vagy boltunkban Veresegyházon! Orvosi ruha, akár a fogalalkozás egészségügy szolgáltatóinak!

Tuti menü