Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Orvosi alkalmassági képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Orvosi alkalmassági - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Orvosi alkalmassági
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alkalmassági

Alkalmassági

Megismerhetik a vezetői engedélyek fajtáit (pl. az ideiglenes vezetői engedély), a vezetői engedély egyes kategóriákba, alkategóriákba és kombinált kategóriákba sorolt járművek kibocsátásának eljárását. A gépjárművezetői blokkban a vezetői engedélyek (jogosítvány) megszerzéséről és a járművezető egészségi alkalmassági vizsgálatáról, annak esedékességéről is szó esik.

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok - Dr. Sümeghi László

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok - Dr. Sümeghi László

Szeretné, ha megbízható üzemorvos vizsgálná át tetőtől talpig alkalmazottait? Válassza a Sümeghi Magánrendelő szolgáltatásait, ők segítő kezet nyújtanak! A belgyógyászat területén olyan létfontosságú vizsgálatokat végeznek, mint a véralvadás analízis, a daganatos betegségek feltérképezése, vese-és májfunkció vizsgálatok. Gondoljon saját testi/lelki épségére is! Javasoljuk, hogy magánemberként is évente legalább egyszer menjen el szűrővizsgálatokra. Kezdje meg a harcot a betegségek ellen, előzze meg kialakulásukat!

Orvosi alkalmassági

Orvosi alkalmassági

2009. október 1-től hatályos a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő munkaköröket betöltő munkavállalókkal szemben támasztott egészségügyi követelményekről és az egészségügyi vizsgálat rendjéről szóló 203/2009. (IX. 18.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet), és a Nemzeti Közlekedési Hatóságról szóló 263/2006.(XII.20.) Korm. rendelet alapján a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő - külön jogszabályban meghatározott - munkakört betöltő vasúti munkavállalók elsőfokú egészségügyi, időszakos, soron kívüli és záró, és a vasúti járművezetők kivételével az előzetes alkalmassági vizsgálatát a Vasútegészségügyi Szolgáltató Non-profit Kiemelt Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Veü NKK Kft.), a vasúti járművezetők előzetes alkalmassági vizsgálatát a Nemzeti Közlekedési Hatóság végzi.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Orvosi alkalmassági - munkavédelem

Orvosi alkalmassági - munkavédelem

Orvosi alkalmassági vizsgálatok A munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás igénybevételével tatozik gondoskodni a munkavállalók előzetes, időszakos,soron kívüli, munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasságának vizsgálatáról, valamint-ha szükséges- a záró vizsgálatról. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás vagy szolgáltató igénybevétele minden esetben kötelező. A munkavédelmi szaktevékenység keretén belül vállaljuk : Előzetes és ismétlődő munka-alkalmassági orvosi igazolások nyilvántartását. Egyes munkakörökből várható terhelések megállapítását. Beutalók korrekt kitöltésének támogatását.

Ön is alkalmas?

Ön is alkalmas?

Néhány megbetegedés - például epilepszia, insulin dependens cukorbetegség, klaustrofóbia, súlyos szívritmuszavar a hivatásos repülést kizáró betegségek. Szemüveggel vagy kontaktlencsével lehet repülni, de a vizsgálatra a szemüveget illetve lencsét el kell hozni. Érdemes a kontaktlencsét otthon kivenni, hogy a szemüveg nélküli látóélességet is ellenőrizhessük. A színtévesztő jelölt bizonyos korlátozással alkalmas lehet sportrepülésre. Ne aggódjon, repülőorvosi véleményezésünk igen liberális: repülőorvosi alkalmassága úgy lesz elbírálva, mint Nyugat-Európában vagy Amerikában!

Tuti menü