Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Munkavédelem képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Munkavédelem - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Munkavédelem
Keresés
Találatok száma - 14 db
77 Munkaruha

77 Munkaruha

Cégünk több éve foglalkozik munkaruha és kiegészítők forgalmazásával. Az elmúlt években, elsősorban nagykereskedésekkel és viszonteladókkal vettük fel a kapcsolatot. Mivel munkaruha terén nagy igény merült fel egy-egy darab munkaruha megvásárlására, 2009-ben létrehoztuk munkaruha weboldalunkat. Itt nincs munkaruhából minimum rendelésszám, nyugodtan rendelhet bárki igényei szerint annyit amennyit szeretne. Mindemellett továbbra is keressük viszonteladói partnereinket az ország egész területéről.

A hatóság orientált munkavédelem

A hatóság orientált munkavédelem

Cégünk teljes körű munkavédelmi szaktevékenységgel foglalkozik. Munkánkat a munkavédelmi hatóság szempontjai szerint végezzük. Ez azt jelenti, hogy egy adott munkahelyen olyan szemlélettel tartunk például munkavédelmi bejárást, ahogyan egy munkavédelmi felügyelő tenné. Szóban és írásban hívjuk fel azokra a hiányosságokra a figyelmet ami egy esetleges munkavédelmi hatósági ellenőrzéskor büntetési tétel lehet, illetve amik megakadályozhatják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek a megvalósulását. Az általun készített munkavédelmi dokumentációk minden esetben megfelelnek a hatályos törvényeknek, jogszabályoknak. Árképzési stratégiánk az ésszerűség alappillérére támaszkodik.

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató

Az Ergonom Kft. az ország egész területén ellátja a munkáltatókra háruló munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységet igénylő feladatokat, valamint az egyéb, jogszabályokban meghatározott munkavédelemmel, tűzvédelemmel, környezetvédelemmel, foglalkozás-egészségüggyel, munkaeszközök valamint a veszélyes berendezések vizsgálataival kapcsolatos munkáltatókat érintő tevékenységeket. A fentiek keretén belül elkészíti a munkahelyi-, és a kémiai kockázatértékelést, valamint segítséget nyújt, hogy a munkáltató a fent felsorolt szakterületeken a törvényi és jogszabályi kötelezettségeknek megfeleljen.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Foglalkozás-egészségügy árak

Foglalkozás-egészségügy árak

D kategória 9.500,- Ft helyett 7.000,- Ft C kategória 12.800,- Ft helyett 10.000,- Ft B kategória 16.400,- Ft helyett 13.000,- Ft A kategória 19.000,- Ft helyett 15.000,- Ft Áraink tájékoztató jellegűek, nem merevek. Kérem, hívjon egyeztetés miatt! Külföldi, hazánkban tartózkodó és dolgozó vendégmunkások komplett orvosi ellátását vállaljuk.

Mebiz

Mebiz

Munkavédelmi szabályzat és tűzvédelmi szabályzat. Kinek kötelező, mikor célszerű elkészíttetni? Munkavédelmi szabályzatot kis, közepes vagy nagy cégeknek, már 1 fő munkavállalótól kell készíteni! Mikrovállalkozásoknál elegendő egyes részterületek írásos szabályozása. Tűzvédelmi szabályzatot azoknak a cégeknek kötelező készíteniük, ahol ötnél több dolgozót foglalkoztatnak, olyan létesítményt üzemeltetnek, ami ötvennél több személy befogadására alkalmas, fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás megléte esetén, kereskedelmi szálláshelyeken. Társasházaknak, illetve azok kezelőinek kötelező tűzvédelmi szabályzatot készíteni.

Molnár kesztyű

Molnár kesztyű

Cégünk a legmodernebbnek számító textilnyomtatási technológiával és a hagyományos flex vagy flokkvasalási technológiával is vállal ruhafeliratozást! A digitális textilnyomtatási technológáról az alábbi videót tekintse meg: Árakkal kapcsolatban érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! A Molnár és Társa Kft. a munkavédelmi eszközpiac mára már széles körben ismert résztvevője. Fő tevékenységi köre a kesztyűgyártás, valamint munkavédelmi eszközök importálása és forgalmazása. A kft. 1997-ben alakult kötött munkavédelmi védőkesztyű gyártásra. Az európai szabványoknak megfelelő védőkesztyűk számítógép vezérlésű kesztyűkötőgépeken készülnek pamut, műszál és kevlár alapanyagokból a szükséges igénybevételnek megfelelő erősségben. A kötött kesztyűk pvc pontozással is kaphatók.

Munkaruházati webáruház

Munkaruházati webáruház

Cégünk fő profilja : -munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése -munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. -tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése -kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése -tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. -tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása,kivitelezése -tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása.

Munkavédelem

Munkavédelem

Érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelem ? mindegyikben otthon vagyunk! Teljes körű biztonságtechnikai felülvizsgálatok kedvező áron, rugalmasan, akár azonnali jegyzőkönyvkészítéssel. Tűzvédelmi és érintésvédelmi felülvizsgálat kivitelezéssel, dokumentációval tapasztalt csapattól. A tűzvédelmi felülvizsgálatba beletartozik az épület állapotának, állagromlásának felmérése, a helyiségek szerelési munkálatai is. Szakértő felülvizsgálati eljárások körültekintően, szabványok szerint, üzembe helyezés előtt és időszakosan.

Munkavédelem kisvállalkozásoknak

Munkavédelem kisvállalkozásoknak

Mert már nem lebeg ott felettük Damoklész kardjaként a munkavédelmi bírság, a baleset és a kártérítés veszélye. Már régen túlléptek a tudatlanok vakmerőségén, és hogy a bírságok miatt kelljen aggódniuk, és gyomorgörcsöt kapjanak, ha meglátnak egy munkavédelmi felügyelőt, amint éppen parkolóhelyet keres a cégük bejáratánál. Ön szerint is érdemesebb közéjük tartozni? Ha Ön gyors megoldást akar, akkor megkímélem a további keresgéléstől, menjen tovább a 'Garantált biztonság' szolgáltatásunkra, melynek segítségével nyugodtan várhatja a munkavédelmi felügyelőket! (hogy tényleg működik a garancia, arra pedig itt a bizonyíték) Ha Ön már kapcsolatban áll munkavédelmi szakemberrel, és azért nézeget munkavédelmi oldalakat, mert nem teljesen elégedett, a 'Munkavédelmi kóklerszűrő' segít eldönteni, hogy jó kezekben van-e a munkavédelem az Ön vállalkozásában.

Hirdetés
Munkavédelem-tűzvédelem

Munkavédelem-tűzvédelem

Vállalkozásunk komplex munkavédelmi- és tűzvédelmi feladatok ellátásában segédkezik vállalkozások, intézmények, gazdálkodó szervezetek számára. Elkészítjük vállalkozása munka- és tűzvédelmi szabályzatát, kockázatértékelését. Állunk rendelkezésükre tűzvédelmi szakvizsgák lebonyolításával is. A Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi kft. teljes körű tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére. Cégünk szolgáltatásait magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt nyújtja. A munkavédelem azon törvénykezési, szociális, gazdasági, szervezési, műszaki, egészségügyi előírások és intézkedések rendszere, amelyek célja: a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése, a dolgozók egészségének és munkaképességének megóvása a munkavégzés során. Látható, hogy a munkavédelem komplex szakterület, illetve tevékenység, amely nem azonos a szűkebb értelemben vett munkabaleset elhárítással. Annál jóval sokoldalúbb és szintetizálja más szaktudományok (pl. orvosi, jogi, műszaki tudományok) munkavégzéssel kapcsolatos kutatási eredményeit és előírásait. A munkaképesség megóvása lényegében a testi épség megőrzését jelenti, amelyben a munkavédelem egyik fő területe a baleset elhárítás. A 90-as évektől egyre nagyobb szerepet nyert az 'egészség megóvás' vagyis a másik fő terület a munkaegészségügy.

Munkavédelmi előírások

Munkavédelmi előírások

Munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink: - Rendszeres, átalánydíjas munkavédelemmel kapcsolatos feladatok ellátása, - Időszakos és alkalmi munkavédelemmel kapcsolatos feladatok ellátása. Munkavédelem - munkabalesetek kivizsgálása Minden tudomására jutott balesetet köteles a baleseti naplóba beírni. A keresőképtelenséget okozó balesetek kivizsgálását a munkáltató irányítja, bevonva: a munkavédelmi feladatokkal megbízott személyt, a munkavédelmi képviselőt, szükség szerint a foglalkozás-egészségügyi szolgálat orvosát. Súlyos munkabalesetet a munkáltató vagy a munkavédelmi feladatokkal megbízott személy köteles a területileg illetékes Munkabiztonsági és Munkaügyi Felügyelőségnek azonnal bejelenteni. A munkabaleset kivizsgálása munkabiztonsági szaktevékenység.

Munkavédelmi feltételek, engedélyek, oktatás

Munkavédelmi feltételek, engedélyek, oktatás

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. Keressen minket!

TrendSys Vezetési és Rendszerfejlesztési Kft

TrendSys Vezetési és Rendszerfejlesztési Kft

Cégünk a TrendSys Vezetési és Rendszerfejlesztési Kft. magas színvonalú, de igen kedvező áru munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújt partnerei részére. Célunk a jogszabályi követelményeknek való megfelelés biztosítása, a munkabalesetek, tűzesetek megakadályozása, valamint a munkavédelmi bírság és a tűzvédelmi bírság elkerülése. Tevékenységünket a munkavédelem és a tűzvédelem területén is jól felkészült, jelentős szakmai tudással rendelkező, ügyfélorientált szakembereink munkájával tudjuk magas minőségen végezni. A munkánk hatékonyságának és minőségének eredményét nem csak a vonatkozó követelményeknek...

Védőfelszerelések - Wolf Orvosi Műszer

Védőfelszerelések - Wolf Orvosi Műszer

A Wolf Orvosi Műszer Kft fő profilja az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Tevékenysége kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök importjára. Hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazza A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

Tuti menü