Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Menedzserszűrés képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Menedzserszűrés - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Menedzserszűrés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Managerszűrés a Hungária Med-M -nél

Managerszűrés a Hungária Med-M -nél

Managerszűrés a Hungária Med-M -nél Managerszűrés esetén figyelembe vesszük életvitelét, munkakörülményeit és az egyéb rizikófaktorokat. Így a standard managerszűrés -t az Önre szabott vizsgálatokkal egészítjük ki. A megbeszélt időpontban a vizsgálatra érkezőknek várakozniuk nem kell, és a rendelőn kívüli, szintén soron kívüli, szakvizsgálatokra hostess szolgáltatást nyújtunk. A managerzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás.

Medimom - Menedzserszűrés

Medimom - Menedzserszűrés

Menedzser-szűrési programok: a 'menedzser életforma', a stressz, a vállalatvezetés és az üzleti élet kellemetlen velejárója. A rohanó, kihívásokkal teli életvitel számos olyan egészségi kockázatot rejt, mely komoly betegségek kialakulásának forrása lehet. Menedzserszűrés Teljes körű menedzserszűrési vizsgálati csomagjainkat azoknak az üzletasszonyoknak és üzletembereknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni szervezetük állapotát, tisztában lenni teljesítő képességükkel, és azokkal a rizikó faktorokkal is számolni, melyek tünetként még nem jelentkeztek, de életmódjuk miatt fokozott figyelmet igényelnek.

Menedzserszűrés fontossága

Menedzserszűrés fontossága

Mai rohanó világunkban a cégek közép- és felső vezetői fokozott pszichés terhelésnek vannak kitéve. A mozgásszegény életmód, az ülő-foglalkozás, a pszichés stressz mind olyan tényezők, melyek bizonyos megbetegedések kialakulásának kockázatát növelik. Ugyanakkor a menedzserek betegállományban töltött ideje a cégek számára igen komoly bevételkiesést jelent. Az egészségügyi szűrővizsgálaton, közkeletű nevén menedzserszűrésen való rendszeres részvétel éppen ezért mind a cégek, mind a menedzserek számára létfontosságú. Szűrővizsgálati csomagjaink A magán egészségügyi piac talán legátfogóbb menedzserszűrő programjában minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Virányos

Virányos

Menedzserszűrések. Előzze meg a betegségeket! A vezető beosztásban dolgozók és még sokan mások életvitelére jellemző rizikófaktorok (mozgásszegény életmód, feszített munkatempó, tartós stressz) számos betegség kialakulásnak kockázatát növelik.

Tuti menü