Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás egészségügy - Budapest képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás egészségügy - Budapest - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Foglalkozás egészségügy - Budapest
Keresés
Találatok száma - 28 db
Anima foglalkozás egészségügy

Anima foglalkozás egészségügy

Üdvözöljük foglalkozás-egészségügyi honlapunkon! Információs oldalunkon tájékozódhat foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásainkról és reményeink szerint hasznos általános képet kap a munkavégzéshez kapcsolódó orvosi ellátás egyre fontosabb területéről. A 21. században kiemelt feladat a betegségek megelőzése, illetve az egészségi állapotban bekövetkező kóros elváltozás minél előbbi felderítése, kezelése, gondozása. Ezt a célt szolgálja a munkáltatóknak előírt törvényi kötelezettség is, mely szerint kötelező biztosítani munkavállalói részére a foglalkozás-egészségügyi ellátást. Ez a terület fontos, hiszen a megelőzés - bár energiát és odafigyelést igényel - mindig jobb és könnyebb megoldás, mint az utólagos kezelés. Fő céljaink között a következő témákról talál bővebb információt honlapunkon: Munkaalkalmasság vizsgálata: Az ellátás során a munkavállaló munkaköri alkalmasságának előzetes vizsgálata a legelső alkalom, amikor lehetőség nyílik az orvosi konzultációra. Ennek megfelelően egy átfogó vizsgálatot jelent mindenki számára. Megelőző tevékenységek: Fontosnak tartjuk, hogy a munkavállaló, a munkáltató és az orvos együttműködésével minél hatékonyabban megelőzhessük a megbetegedéseket. A megelőzés mindig jobb megoldás, mint az utólagos kezelés.

Aniron

Aniron

Célunk a járóbeteg ellátás széles körének biztosítása az egészségközpontot felkereső magánszemélyeknek és vállalatoknak. Kiváló, magas szakmai tudású, nagy tapasztalattal bíró orvosok, és asszisztensek, a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások, kiváló minőségű eszközök alkalmazásával garantálják a magas színvonalú ellátást. Komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelőinkben nyugodt, igényesen kialakított, kulturált környezetben várjuk leendő kedves Pácienseinket. Autóval érkező pácienseinket kiváló parkolási lehetőség fogadja. Szolgáltatásaink természetesen térítéskötelesek. Ezért az összegért azonban Ön azt kapja és olyan minőségben amit joggal vár el Európában a 21. században. A szakrendelések bejelentkezés alapján vehetők igénybe, előre egyeztetett időpontokban. Arra törekszünk, hogy rövid várakozási idővel, egy helyen a lehető legtöbb szakellátás, diagnosztikai vizsgálat elérhető legyen, és az elfoglalt napirendű Pácienseink is eljuthassanak a rendelésre.

Ao Tori Kft.

Ao Tori Kft.

Cégünk 1995 óta működik, és kezdetben csak foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtottunk. Megtanultunk amerikaiakkal gondolkodni, németekkel dolgozni, japánokkal szót érteni, azaz sok jó nemzetközi tapasztalatot szereztünk. Általuk megismertük sok ország egészségügyi rendszerét, és ezeket ma már mi tanítjuk a többi kelet-európai országnak. Tudjuk mi a minőségbiztosítási audit, és ma már mi auditálunk sok országban. Igazodtunk az igényekhez: ergonómiai tapasztalatokat szereztünk, és ma már aktívan részt veszünk felmérésekben, tanácsadásban. Mentálhigiénés szakemberünk segélyszolgálatot biztosít, illetve segítő beszélgetésekre fogadja a rászorultakat. Részt veszünk az országos dohányzás leszoktatási programban, és e 'hálátlan', nehéz feladatot sikerként éljük meg, hisz már több tíz embert segítettünk a gyötrelmes absztinenciához. Minden foglalkozás-egészségügyi szakemberünk belgyógyászati szakvizsgával is rendelkezik, így igény szerint betegrendelésünk is van, nem kis örömére a munkáltatónak, hisz a táppénzes napok száma érezhetően csökkent. Az évek során szűrések egész sorát végeztük el (choleszterin, méhnyak rák, nőgyógyászati, csontsűrűség, prosztata rák, allergia, érbetegségek stb.) Partnereink megrendelésére egészségfelmérést (manager szűrés) szervezünk és végzünk. Nekem mint vezetőnek a mottóm: lehet jól is csinálni ami kötelező.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Citymed

Citymed

Tisztelt Paciensek! Az alábbi tájékoztató az aktuális influenza védőoltásokkal kapcsolatos információt tartalmazza. Telefonos megkeresésre sem tudunk több információt adni. A térítésmentes influenza elleni védőoltási kampány kezdete előre láthatóan 2012. november 5. A védőoltások beadása soron kívül történik, nem kell időpontot foglalni! Az influenza vírusa rendkívül változékony, időről időre módosul, ehhez a lehető leggyorsabban alkalmazkodni kell. A WHO a szervezethez beérkező jelentések alapján évről évre ajánlást dolgoz ki az influenza elleni vakcina összetételére.

Dpn Bt.

Dpn Bt.

Alapszolgáltatás Cégünk a vonatkozó jogszabályok szerinti foglalkozás-egészségügyi alapellátást nyújtja a vele szerződéses kapcsolatban lévő partnereinek. Alapellátásként mind az újonnan belépő, mind a már állományban levő dolgozóknak általános belgyógyászati vizsgálatot, vérnyomásmérést, látásvizsgálatot, szükség esetén EKG vizsgálatot, cukorbeteg szűrést, audológiai viszgálatot végzünk, kezdeményezzük a szükségessé váló szakvizsgálatokat.

Egészségnap a munkahelyen

Egészségnap a munkahelyen

Az egészségvédelem a munkahelyeken is kiemelten fontos terület, hiszen a dolgozó és munkáltató közös érdeke a megfelelő egészségügyi állapot. Cégünk kitelepüléses szűrővizsgálatokat, egészségnapokat, tanácsadást, rendezvényeket kínál. Így a munkavállaló csak rövid időre esik ki a munkavégzés alól, gyorsan, várakozás mentesen jut el a szakemberhez, aki a szűrés mellett, tanácsokkal látja el a résztvevőket. Különböző területek szűréseit, tanácsadásait vagy gyakorlati programjai választhatóak az egészségnapra. Ismerje meg részletesen programjainkat honlapunkon!

Foglalkozás egészségügy Budán

Foglalkozás egészségügy Budán

Ellátási területek: munkaalkalmassági, pályaalkalmassági vizsgálatok, igazolások, munkahelyi kockázati értékbecslés láttamozása, jogosítványok, fegyverviselési engedélyek érvényesítése, belgyógy ászati kivizsgálások, szűrések céges és egyéni igények szerint mérsékelt árakon Budapest, XI. kerület a Dél-budai Rendelőben vagy a telephelyen Orvos vezető: dr Netkovszky Karola

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat. Orvoscsoportunk a legjelentősebb piaci szolgáltatók közé tartozik a cégek számára jogszabályokban kötelezővé tett foglalkozás- egészségügyi vizsgálatok végzésében. Egyik legfontosabb rendelet a 89/1995(VII.14.)sz. kormányrendelet, mely elrendelte a foglalkozás egészségügyi vizsgálatok munkáltatók általi elvégeztetésének kötelezettségét. Jelenleg több mint 55.000 fő munkavállaló ellátását végzi orvoscsoportunk részben saját munkatársai segítségével, részben közreműködő orvos kollégák bevonásával. Országos Hálózatot üzemeltetünk, minden megyeszékhelyen rendelkezünk partnerrel. Ennek következtében jelenleg is több, országos lefedettséget igénylő nagyvállalat ellátását oldjuk meg Megbízóink nagy megelégedésére.

Főnix-Med Zrt.

Főnix-Med Zrt.

A 89/1995. (VII.14.) Korm. rendelet értelmében minden munkáltató köteles foglalkozás-egészségügyi ellátást megszervezni. A szolgáltatás célja, hogy általános képet adjon a dolgozó egészségi állapotáról, kiszűrje a munkavégzés során esetleg előforduló egészségkárosodást, figyelembe véve az ergonómiai és munka-higiénés szempont rendszereket. A foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás keretében sor kerül az alkalmazottak munkaköri alkalmassági vizsgálatára, a vizsgálatokhoz szükséges szakorvosi vizsgálatok kezdeményezésére, a foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek kivizsgálására, a munkavégzés egészségkárosító hatásainak vizsgálatára. Társaságunk közreműködik a munkahelyi veszélyforrások feltárásában, az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadásban, és annak oktatásában. Igény szerint megszervezzük az elsősegélynyújtó ügyeletet, a sürgősségi orvosi ellátást, valamint részt veszünk az elsősegélynyújtók szakmai felkészítésében.

Hirdetés
Gaba Medical Center

Gaba Medical Center

A magyar egészségügy háborgó tengerén létrehoztunk egy nyugodt, békés szigetet, ahol semmi sem fontosabb, mint az idelátogató betegek sorsa, mielőbbi gyógyulása, minél szakszerűbb, teljesebb kiszolgálása. Ez egy olyan sziget, ahol a gyógyulni vágyók hozzáértő gondoskodást, professzionális ellátást kapnak és nem kioktatást; hatékony kezelésben, útmutatásban részesülhetnek bajaik enyhítésére és nem teszik ki őket idegőrlő várakoztatásnak, nem küldik feleslegesen értelmetlen vizsgálatokra. Célunk az, hogy az egyes szakterületek kiemelkedő tudású, elismert orvosai segítségével egy olyan gyógyító bázist létesítsünk Pestújhelyen, amelynek rangját szakmai teljesítménye és kezelt betegeinek elismerése adja meg. Biztosak vagyunk abban, hogy ha a szaktudás párosul a betegek iránti legteljesebb figyelemmel, a szakmai igényesség az emberi gondokhoz kapcsolódó különleges érzékenységgel, akkor intézetünk fontos, jelentős gyógyító hellyé válik a Főváros egészségügyi térképén. Szakrendelőnk többprofilú, több szakma jeles képviselője dolgozik intézetünkben az Ön egészségéért.

Hmm

Hmm

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunkat magas színvonalon, exkluzív környezetben végezzük, az Önök idejéhez maximálisan alkalmazkodva. Üzemorvosi (foglalkozás-egészségügyi) alapellátás: a külön jogszabályban meghatározott munkaköri alkalmassági vizsgálatok végzése, valamint az ehhez szükséges szakorvosi vizsgálatok kezdeményezése, új belépők esetében a munkaköri orvosi alkalmassági vizsgálatok elvégzése, szükség esetén szakorvosi vizsgálatok kezdeményezése az évente esedékes foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzése, megújítása a cég dolgozói számára foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzése foglalkozás-egészségügyi rendelőnkben a külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási megbetegedések és egyéb fokozott expozíciós esetek kivizsgálása, a munkavégzés egészségkárosító hatásainak vizsgálata, az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás, a munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítás, közreműködés a munkahelyi veszélyforrások feltárásában, közreműködés a foglalkozás-egészségügyi, -fiziológiai, -ergonomiai, -higénés feladatok megoldásában, közreműködés az elsősegélynyújtás és a sürgős orvosi ellátás megszervezésében és az elsősegélynyújtók szakmai felkészítésben.

Icc

Icc

Orvoskollégáim szkeptikusan mondták, hogy azt akarom eladni, amire ingyen sincs kereslet. Meggyőződéssel vallottam, hogy ha kellő színvonalon nyújtjuk a szolgáltatást, sorba fognak állni érte. Alapgondolatomat a gyakorlat beigazolta. A világ 57 intézetében indítottam el az I.C.C. tevékenységét, melyekben összességében több idő alatt, most értük el azt, hogy számuk évente megkettőződjön. Ausztriában indítottam az I.C.C. - Dr. Pohl féle rendszert magánvállalkozás keretében 1990-ben, majd Vladivostoktól Sao Pauloig, Tokyotól New Orleansig, Ugandától Budapestig meggyőződtem arról, hogy bőrszíntől, nemtől és politikai hovatartozástól függetlenül a világon mindenütt kereslet van szolgáltatásunkra. Eleinte azt hittem, hogy amit én elkezdtem, az említett Európánál fejlettebb infrastruktúrával rendelkező országokban már végzik ugyanezt.

III. kerületi Egészségügyi szolgálat

III. kerületi Egészségügyi szolgálat

Megállapítani az egyén arra való alkalmasságát, hogy tudja -e teljesíteni feladatait önmaga és mások veszélyeztetése nélkül, elősegíteni a munka adaptálását a munkát végző emberhez, segíteni az egyént egészsége fenntartásában vagy javításában, illetőleg a munkahelyi egészségkárosodások megelőzése. Ennek érdekében az alábbi feladatokat kell megoldani: Meg kell határozni a munkaköri össz-megterhelést Meg kell ismerni az egyén egészségi állapotát A munkaköri össz-megterhelés és az egyén egészségi állapotának összevetése alapján meg kell ítélni, hogy megfelel e a munka elvégzéséhez szükséges követelményeknek, alkalmas- e a munkakör ellátására

Ju-Med

Ju-Med

Teljeskörű és testreszabott foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtunk kedvező feltételekkel vállalatoknak, üzemeknek, irodáknak, üzleteknek és egyéb cégeknek az 1993. évi XCIII. Törvény, a 89/1995.(VII. 14.) Korm. rendelet és az egyéb vonatkozó jogszabályok szerint. Alapszolgáltatásaink: Mun kaköri alkalmassági vizsgálatok végzése a munkába lépés előtt és munkakör változtatáskor. Az új munkavállalók tájékoztatása egészségügyi és munka-higiénés kérdésekrõl. Időszakos alkalmassági vizsgálatok az előírás szerinti időközönként. Indokolt esetben soron kívüli orvosi vizsgálatok végzése. Engedély kiadása, foglalkozási megbetegedések kivizsgálása a munkavégzés és a munkahely egészségkárosító hatásának felmérése. Munkakörülményekkel, védőfelszereléssel kapcsolatos felvilágosítás. A cég alkalmazottjai egyéb egészségügyi problémáikkal is fordulhatnak hozzánk, külön térítés nélkül. Foglalkozási betegségek vizsgálata, gondozása, bejelentése. ÁNTSZ, önkormányzat, Környezetvédelmi Felügyelőség felé a higiénés és környezetvédelmi jellegű kötelező adatszolgáltatás, jelentés elkészítése. Közreműködés az alábbiakban: - Veszélyforrás feltárása. - Elsősegélynyújtó tanfolyam szervezése és kivitelezése. - Katasztrófa-elhárítás, -megelőzés.

K-Med

K-Med

Tisztelt Cégvezető! A lehető legkevesebb költségből szeretné betartani a foglalkozás-egészségügyi ellátásra vonatkozó törvényt? Mérsékelt áron vállaljuk a foglalkozás-egészségügyi alapellátást, segítünk megtakarítani Önnek a fölösleges kiadást. Miért fizetne többet? Több mint 18.000 munkavállaló egészségügyi ellátását végezzük, megbízóink köre az egy-két fős mikro-vállalkozásoktól a nagyvállalatokig terjed. Természetesen nemcsak a rendelőinkben, hanem megbízóink telephelyén is vállaljuk a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok lebonyolítását. 14 év tapasztalatával, megbízható orvoscsoporttal rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez.

Medicina Betegség Megelőző Kft.

Medicina Betegség Megelőző Kft.

1995-ben kormányrendeletben szabályozták újra a munkaegészségügyi, üzemorvosi tevékenységet. Új elnevezést is kapott a terület, azóta foglalkozás-egészségügy a hivatalos neve. Lényeges változás, hogy a fenti szolgáltatás finanszírozása kikerült az Országos Egészségpénztár által kezelt Társadalombiztosítási Alapból. Ezzel a döntéssel a házi-, gyermek orvosi, valamint fogászati alapellátás részlegesen privatizált finanszírozási módja mellett létrejött egy tisztán magánerőből, a munkáltató által finanszírozott egészségügyi szolgáltatási forma. Erre a változásra reagáltak azonnal a tulajdonosok és még 1995-ben megalapították a Medicina Betegség Megelőző Kft-t. A cég azóta Budapesten és Ózdon működtet rendelőket, valamint az alvállalkozóin keresztül az egész országot lefedő országos hálózatot működtet. Társaságunk törekszik a magas - az Európai Unió elvárásainak megfelelő - szakmai színvonalú egészségügyi ellátás fenn tartására és annak folyamatos biztosítására szerződött partnerei számára. Ezt a törekvésünket az is elősegíti, hogy cégünk évek óta a BUREAU VERITAS által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert használva működik.

Medimom - Foglalkozás egészségügy

Medimom - Foglalkozás egészségügy

A MediMOM Egészségközpont az Ön ideális partnere a foglalkozás-egészségügy területén! Mi nem csak a törvény által előírt kötelező vizsgálatokat végezzük el, hanem számos extra szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek, rendkívül kedvező áron. A Munkavédelemről szóló 1993.évi XCIII. Törvény elrendeli, hogy minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást (régi nevén üzemorvosi szolgáltatást) köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára, A, B, C és D kategóriákban. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII.14.) sz. kormányrendelet intézkedik. Betartását az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) ellenőrzi.

Tuti menü