Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi szoftverek, informatika képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi szoftverek, informatika - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Egészségügyi szoftverek, informatika
Keresés
Találatok száma - 5 db
 RP-info szoftver

RP-info szoftver

Legújabb termékünk az RP-info szoftver, melyet a Magyar Orvosi Kamara ingyenesen biztosít minden orvos számára. Az RP-info szoftver RP-info egyedülálló módon rendszerezi és szintetizálja az orvosok számára a hétköznapi munkájukhoz szükséges információkat: a rendeleteket, a protokollokat és a gyógyszeradatokat. A szoftver letölthető a Magyar Orvosi Kamra honlapjáról, és bármilyen vényíró mellett használható. A program segítséget nyújt az orvos szakmai kérdések, valamint a gyógyszeradatok gyors megválaszolásában. Jelenleg teszt üzemmódban működik a Hol kapható? funkciógomb, amelynek segítségével az orvos lekérdezheti a rendszerből, hogy a receptre felírt gyógyszer melyik patikában kapható. A rendszert az orvosi igények alapján folyamatosan fejlesztjük, hogy valóban egy felhasználóbarát, az orvosi igényeket kiszolgáló szoftver legyen forgalomban.

Betegnyilvántartó szoftver

Betegnyilvántartó szoftver

Professzionális, moduláris felépítésű, minősített betegadminisztrációs szoftver mindennapi használatra, a legegyszerűbb igényektől a komplex intézményi elvárásokig. A betegnyilvántartó szoftver főbb funkciói: - rizikók, allergiák, szűrések kezelése - anamnézisek karbantartása - gyógyszerek, magisztrális készítmények, gyógyászati segédeszközök felírása, receptnyomtatás, vonalkód beolvasás (2010. január 1-től nem szükséges), utólagos vény rögzítési lehetőség, extra vonalkód nyomtatása - új receptformátum kezelése, álló / fekvő vény nyomtatás, extra vonalkód képzése - gyógyszercsoportonkénti Bsúly számítás (az ún. 'korbácsrendelet' alapján) - gyógyszerleírások további információ a linkre kattintva érhető el.

Ingyenes és hasznos okostelefon alkalmazás orvosoknak

Ingyenes és hasznos okostelefon alkalmazás orvosoknak

2014-ben indult szolgáltatásunk mára a piac legjobb ár-érték arányú online foglalási rendszerévé nőtte ki magát. Használatával egy felületen tekintheted át az összes foglalást és ügyfeleid adatait. Az időpontfoglalót beágyazhatod honlapodra, így az érdeklődők azonnal láthatják a szabad helyeket. A foglalási naptár kezelése gyerekjáték: elhelyezheted rajta céged logóját és a nyitvatartási időt. A haladó csomagban akár 10 naptárt is kezelhetsz egyszerre! Booked4.us online foglalási rendszer: az ügyfélbarát megoldás!

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Szoftver messiás

Szoftver messiás

Cégünk erényei között szerepel az alkalmazkodás és rugalmasság - az Ön problémáját kielemezzük, szoftvereinket személyre szabjuk. Soha nem erőltetünk egy szoftver rendszert az Ön problémájára - a szoftvert változtatjuk meg, hogy pontosan az Ön igényeit elégítse ki. Az általunk fejlesztett szoftverek több területen biztosítanak megfelelő megoldást az információs problémákra: orvosi informatika, fitness és welness, logisztika, stb. Cégünk ereje mégsem a konkrét szoftvertermékben mutatkozik meg. Fő fegyverünk az alkalmazkodás és a rugalmasság a szoftverfejlesztés területén.

Szoftverek - Kardisoft

Szoftverek - Kardisoft

Pácienstörzs kezelés alapvető törzsadatok (név, taj, születési dátum, cím stb.) és kiegészítő adatok (egészsépénztári tagság, tagkód stb.) rögzítési lehetősége, azok egyszerű és gyors visszakereshetősége akár több százezer nyilvántartott páciens esetén is. Gyógyszer recept a jogszabályi követelményeknek megfelelő gyógyszer recept rögzítése és nyomtatása, a későbbiekben felmerülő ismételt vény nyomtatási igény azonnali kiszolgálásával. Magisztrális készítmény, segédeszköz recept tetszőleges összetételű magásztrális készítmények nyilvántartása dinamikusan változó nyomtatási betűnagysággal, az összetevők számának növelése függvényében, valamint segédeszköz receptek teljes körű kezelése, nyomtatása.

Tuti menü