Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Foglalkozás egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: foglalkozasegeszsegugy.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 18 db
Alkoholizmus

Alkoholizmus

Az alkohol rendszeres fogyasztása akkor minősül betegségnek, ha az alkoholizmus testi, lelki és szociális tünetei már kimutathatóak. Az alkoholizmus kialakulása több tényező együttes hatásának következménye, tünetei, szövődményei sokfélék lehetnek, éppen ezért a kezelés is komplex kell legyen. Ennek az oldalnak célja, ennek a szenvedélybetegségnek a bemutatása és javaslatok az alkoholizmus kigyógyulásával kapcsolatban.

Dohány, dohányzás

Dohány, dohányzás

Az oldal bemutatja a dohányzás történetét. Miként fedezték fel a dohányt, mint növény. Maga a dohány milyen tulajdonságokkal bír, miként fejlődött azzá ami mai napokban a dohány szó jelentését taglalja. Kitérünk a különböző dohányfajtákra és más más kultúrákban lévő dohányzási formára, például a vízipipázásra. Segítséget nyújtunk alternatív keresésében, például elektromos cigaretták bemutatásával vagy egyéb homeopátiás módszerek weboldalainak összegyűjtésével.

Ekcéma - tünetei, kezelése

Ekcéma - tünetei, kezelése

Az ekcéma tlap oldal megpróbál olyan linkeket összegyűjteni és bemutatni az ekcéma betegségről, ami esetleg segítség lehet e betegségben szenvedő vagy csak az ekcémáról érdeklődő látogatóknak. Oldalamon rendszerezve található az ekcémáról és az ekcéma tüneteiről, kezeléséről szóló téma dobozok.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Fejfájás

Fejfájás

A fejfájásoknak alapvetően két nagy csoportja különíthető el. A visszatérő típusú fejfájások, amelyek hátterében semmilyen egyéb betegséget nem lehet kimutatni, az ún. elsődleges (önálló) fejfájások. Az ezek közé tartozó legjelentősebb kórképek a migrének, a tenziós típusú fejfájások, valamint a klaszter fejfájások. Ezekről a fejfájás típusokról nyújt bemutatást ez az oldal.

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Rengeteg olyan betegség van, mellyel jobb esetben csak gyerekkorban találkozhatunk. Ez az oldal hasznos tanácsokat és információkat gyűjt össze a szülőknek gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek témakörében remélem, hasznos segítséget nyújtva.

Gyógygombák

Gyógygombák

Egyes gombafajtákat már évezredek óta használták vagy használják ma is a különböző népgyógyászatokban. Az orvostudomány csak néhány évtizede figyelt fel egyes gombák gyógyhatásaira. Egyre több gombafajról igazolják, hogy valamilyen gyógyhatással rendelkezik.

Gyógygombák - termékek, cégek

Gyógygombák - termékek, cégek

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake gyógygombával számos kísérletet végeztek az elmúlt években. A legismertebb gyógygombák a ganoderma, cordyceps és maitake. Ezek a gyógyító gombák segítséget nyújthatnak a rákos daganatok, a rák kezelésében. A gyógygombák más krónikus betegség gyógyításában is szerepet játszhatnak. Kínában a gyógygombák a bölcsesség és a hosszú élet szimbólumai. A ganoderma vagy reishi a legismertebb és legsokoldalúbb gyógygomba!

Impotencia

Impotencia

Az impotencia minden férfi rémálma. Az impotencia kifejezés hallatán általában közösülési képtelenségre gondolunk. Ez a linkgyűjtemény az impotenciával kapcsolatos információkat gyűjti össze egy helyre. A dohányzás és impotencia kapcsolata, az impotencia gyógyítása és lelki okai. Olvashat a kamaszkori merevedési zavarról. Megoldási javaslatok potencianövelésre. Szexuál-pszichológusok és Urológia.

Kerekesszékes

Kerekesszékes

Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a kerekesszékkel közlekedőknek segítséget nyújtsunk, hasznos információkkal lássuk el. A mozgássérült emberek számára hiányzó munka-, oktatási-, kulturális-, sport-, szabadidős és egyéb lehetőségek megteremtéséhez segítségnyújtás, minél szélesebb körű információszerzés és információadás.

Hirdetés
Koleszterin

Koleszterin

Az oldal részletesen taglalja a koleszterinnel kapcsolatos információkat, megoldásokat. Magyarországon évente kb. 70.000 ember hal meg szív- és érrendszeri betegségben. Pusztán a homocisztein méregtelenítés révén a halálozást kb. 20%-kal csökkenteni lehetne. Élénk viták folynak a rossz és a jó koleszterin a HDL és az LDL ideális arányáról. A érrendszerre lerakódott vérzsír hosszútávon megkeménykedik, elzárhatja az ereket és a legveszélyesebb betegségek potenciális forrásává válik.

Orvosi műhiba

Orvosi műhiba

A betegség kiszolgáltatottsággal jár. Az orvosi műhibák elszenvedői kiszolgáltatottak. Ha nem akarnak belenyugodni az őt sérelmekbe, nem csupán az egészségügy, hanem a jog útvesztőibe is betévednek. Az oldal hasznos tanácsokat kíván adni az érintetteknek, de azoknak is, akik csak érdeklődnek a téma iránt. Az információk mellett aktuális hírek, meghökkentő esetek, érdekességek. Forduljon kérdéseivel az orvosi műhiba fórum oldalon Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvoshoz.

Pánikbetegség - tünetek, okok és segítség

Pánikbetegség - tünetek, okok és segítség

A szorongással társuló egyik pszichés zavar a pánikbetegség. Jellegzetes tünete a pánikbetegségnek a hirtelen fellépő intenzív félelem, amely olyan erejű, hogy sok esetben az egyén úgy véli, valamilyen súlyos betegségről van szó! A pánikbetegség nem azonos a depresszióval! Sokan keresik a kiutat belőle, és a gyógyulást, ha lehet függőséget és mellékhatást okozó gyógyszerek nélkül! A hit, a pozitív gondolkodás, az életmódváltás és étrendkiegészítés, vitaminpótlás sokat segíthet, akár teljes gyógyulást is hozhat! Van remény, sohase adja fel!

Pikkelysömör, psoriasis

Pikkelysömör, psoriasis

Az oldal megpróbál összeszedett segítséget nyújtani a betegségben szenvedőknek illetve a téma iránt érdeklődőknek. Külön gyűjtöttük a fórumokat ahol egymástól szerezhetünk tapasztalatot. Kereshetnek az érdeklődők az alternatív gyógymódot és az orvosi gyógymódokat előnyben részesítő szolgáltatók között.

Prosztata

Prosztata

A prosztata vagy dülmirigy a férfi belső nemi szervekhez tartozó nemi mirigy. Az általa termelt váladék, a prosztataváladék a hímivarsejtekkel és az ondóhólyag váladékával együtt képezi az ondót. A prosztatának többféle megbetegedése is ismert. Ez a linkgyűjtemény ezekről a megbetegedésekről nyújt tájékoztatást. Kellemes böngészést kívánok!

Stressz

Stressz

A stressz megelőzése lényegesen könnyebb, mint a stressz későbbi gyógyítása. A stresszmentes élet alapfeltétele a megfelelően táplált szervezet, a testmozgás és a mentális kiegyensúlyozottság. A stressz ily módon jóval később jelentkezhet, a szervezet stressztűrő képessége magas lesz. Ha azonban mégis ki vagyunk téve a stressz hatásainak, érdemes az egyéniségünkhöz és az életvitelünkhöz leginkább passzoló stressz felszámoló megoldást találni. A Stress.Tlap.hu ebben segít, több mint 15 fajta stressz ellenes megoldással.

Szenvedélybetegségek

Szenvedélybetegségek

A szenvedélybetegségek bemutatása, lélektana és javaslatok a gyógyulásra. Dohányzás, alkoholizmus, drogok, kábítószerek, játékszenvedély, internetfüggőség, anorexia. Minden, ami a szenvedélybetegségek körébe tartozik. Információk, gyógyulási javaslatok a szenvedélybetegségekről.

Tartós betegségek

Tartós betegségek

A tartós betegségek tlap össze kíván gyűjteni minden hasznos információt, amely a gyógyíthatatlan betegségekhez kapcsolódik. Ennek alapján leírást ad egyes betegségekről, informál a pályázati lehetőségekről, jogszabályokról, stb.

Tuti menü